Skip to main content

Serveis
per a empreses

Serveis
per a empreses

Vine a AirConect i connecta’t al món de manera eficient

t’oferim els següents avantatges per a la teua empresa o comerç

Internet i telefonia de qualitat

T’oferim l’accés a unes comunicacions de bona qualitat que s’ajusten a les teues necessitats i per les quals es paga un preu just. Mai anirem darrere de tu per a oferir-te coses que no necessites.

Velocitat de connexió fins a 1 Gb/s simètric

Adaptem l’accés a internet segons a la velocitat que preferisques navegar; 100 Mb/s, 300Mb/s o 1Gb/s simètrics, sense interferències ni talls amb tots els dispositius del teu negoci connectats.

Factures clares com l’aigua

Creiem que el que funciona és la claredat i l’honestedat, a nosaltres tampoc ens agrada que ens donen “sorpreses”. Som d’ací i donem la cara. Et resoldrem els possibles errors ràpidament.

Centraleta virtual

Tingues tantes extensions com desitges, fixes o mòbils, en una o diverses ubicacions, desvia trucades, comunica horaris i activa contestadors. No sols és qüestió d’operativitat i estalvi econòmic, també ho és d’imatge.

Servei d’atenció a empreses

T’oferim un servei que inclou assistència tècnica 365 dies a l’any amb el compromís d’atendre la incidència en un termini inferior a 6 hores. A més d’accedir a una IP fixa.

Tu no et preocupes

Ens encarreguem de tots els tràmits de portabilitat des del teu actual operador, de proporcionar-te terminals i a més a més et regalem, per estar 6 mesos amb nosaltres, la instal·lació estàndard i l’alta.

Cobertura Internet AirConect

  • Ampliem la nostra cobertura de fibra òptica i mòbil mes a mes. Més de 1.200km. de xarxa de fibra òptica desplegada sobre un territori de més de 30km2 en la Ribera i la Costera de València.

  • La millor fibra òptica molt prop de tu gràcies a AirConect.

  • Coneix les nostres ofertes d’internet i telefonia.

  • Les millors ofertes d’internet per al teu negoci.

Parlem de la teua connexió a Internet i les teues línies de telèfon?

Dis-nos en què estàs interessat, i et cridarem per a fer-te la millor oferta.

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de dades de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, Airconect Telecomunicaciones s.l.u. (AirConect) l'informa que les dades personals vinculades a aquest tractament són tractats per Airconect Telecomunicaciones s.l.u. C.I.F. B-98822992 (AirConect) i domicili al carrer Castelló d'Empúries, 5, 46270 Villanueva de Castellón (València-Espanya), correu electrònic: info@airconect.es, telèfon: 96 301 01 10 web: www.airconect.es. La finalitat és la gestió de la seua compra i comunicació comercial. Pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en la llei remitint una carta dirigida a Airconect Telecomunicaciones S.L.U. - ref. protecció de dades- carrer Castelló d'Empúries, 5, 46270 Villanueva de Castellón (València-Espanya) o un email a: info@airconect.es

Atenció al client
96 301 01 10
Beneixida

Carrer del Llaurador, 109
46293 Beneixida

Carcaixent
Carrer d’Alacant, 6A
46740 Carcaixent
Castelló

Castelló d’Empúries, 5
46270 Castelló

Centre Comercial Ribera del Xúquer

Av. Bressol de la Taronja, s/n,
46740 Carcaixent

Xàtiva

Avinguda Gregorio Molina, 16
46800 Xàtiva

Horari Oficines Comercials:
Dilluns a Divendres de 10:30 a 13:30h i 17:30 a 20:00h. Centre Comercial: Dilluns a Dissabtes de 09:00 a 21:00h.

Horari Telefònic::
Dilluns a Divendres de 09:00 a 21:00h.